Shiatsu Prijktijk Brielle logo

“ Massage is al zo oud als de mensheid ”

Shiatsu Release Therapie

Shiatsu Release Therapie (SRT) is een zachte vorm van acupressuur, die op een diep niveau inwerkt op lichaam en geest.

“Release” staat voor “losmaken/loslaten”.

Chronische spanningen, onverwerkte emoties of traumatische ervaringen kunnen zich diep vastzetten in het lichaam en kunnen zich uiten in fysieke, mentale en/of emotionele klachten. Met de release therapie kunnen deze blokkades op een zachte manier weer worden losgemaakt, waardoor er ruimte komt voor herstel.

Bij de behandeling worden telkens twee gebieden aangeraakt waar zich belangrijke acupunctuurpunten bevinden. De handen van de therapeut blijven een aantal minuten liggen op die gebieden, totdat de therapeut een pulsatie voelt in haar handen. Op het moment dat er een pulsatie voelbaar is, is dat een teken dat in het lichaam de energie (weer) stroomt, dat eventuele blokkades op de energiestroom zijn opgelost. Na een aantal minuten gaat de therapeut verder gaat naar de volgende twee gebieden. De behandelingen hebben een zeer ontspannend en helend effect.

Voelt u zich hiertoe aangesproken? Of wilt u een stap zetten in het loslaten van oude pijn of blokkades? Maak dan een afspraak om deze behandeling te komen ervaren.

Er bestaan verschillende releases. In overleg wordt besproken welke release voor u op dit moment passend is.

Klik hier voor een afspraak